Kolofon


kliksikker.dk er et reklametilbud fra


simplesurance GmbH
Am Karlsbad 16
D-10785 Berlin


Telefon: 80 711 105 (gratis | Man.-Fre., kl. 09:00-18:00)
E-mail: support [at] kliksikker.dk


Virksomhedsleder:
Robin von Hein, Joachim von Bonin, Manuel Kester, Dominik Bark


Registeransvarlig ret:
Amtsgericht Berlin-Charlottenburg (byretten) HRB 142163 B


Skatteregistreringsnummer:
30/535/50151


Momsregistreringsnummer:
DE283131437


simplesurance GmbH er anført i agentregistret som forsikringsformidler med tilladelse iht. § 34 d, stk. 1 GewO med registreringsnummer: D-KE16-N09NS-41. Indførelse i agentregistret kan kontrolleres hos følgende institution:
Ansvarlig tilsynsmyndighed for simplesurance GmbH´s arbejde som forsikringsformidler er det tyske industri- og handelskammer (DIHK) e.V., Breite Straße 29, 10178 Berlin, Tlf.: 0180 / 5005850 (14 ct/min fra tysk fastnet, mobilpris maks. 42 ct/min) eller online under: www.vermittlerregister.info. Tilladelsen blev givet af Industri- og handelskammeret i Berlin, Fasanenstraße 85, 10623 Berlin.


EU-kommissionens OTB-platform til onlinetvistbilæggelse: (http://ec.europa.eu/consumers/odr/)


Erhvervsfaglige regler:
• § 34d Gewerbeordnung (GewO) (næringslov)
• §§ 59 – 68 Versicherungsvertragsgesetz (VVG) (Lov om forsikringsaftaler)
• Versicherungsvermittlerverordnung (VersVermV)# (Forordning for forsikringsformidlere)


De erhvervsfaglige regler kan hentes og læses på Bundesministerium der Justiz (det tyske justitsministerium) og operatøren af hjemmesiden www.gesetze-im-internet.de, juris GmbH.


Ophavsret
Underoperatørers indhold og aktivitet på denne side er underlagt tysk ophavsret. Kopiering, bearbejdning, udbredelse og enhver form for anvendelse, som ligger udenfor ophavsrettens grænser kræver skriftligt samtykke fra den pågældende skribent og/eller operatør. Downloads og kopier af denne side er kun tilladt til privat ikke kommerciel brug. I det omfang indhold på denne side ikke er oprettet af operatøren af siden, skal der tages højde for tredjeparts ophavsret. Tredjeparts indhold vil være markeret. Skulle du alligevel blive opmærksom på et brud på ophavsretten beder vi dig om at gøre opmærksom på det. Efter vi er blevet opmærksomme på overtrædelserne vil det pågældende indhold øjeblikkeligt blive fjernet.


Betalingsmåde:

Sikkert indkøb: