Vores forsikringspartner:
Gjensidige
 

Din Amazon tablet forsikring fra Kliksikker:

Fuld forsikret. Fair pris. Fast løbetid.

Hjælp?
Allround-dækning
Prisfordele
Prisfordele

Det tilbydes du med en Amazon Fire tablet forsikring fra Kliksikker:

  • Allround Amazon Fire-dækning
  • Hurtig reparation i tilfælde af skader
  • Gratis kundeservice
  • Tyverisikring (efter ønske)
engangsbeløb
299,95 kr.*
inkl. 1,1% skadeforsikringsafgift

Sådan dækker din Amazon Tablet forsikring fra Kliksikker:

  • Pludselig skade
  • Tyveri, indbrud og røveri
Forsikringen dækker i følgende tilfælde: Pludselig eller uforudset skade, der medfører at din Amazon Tablet ikke længere kan anvendes til dets egentlige formål.
Derudover kan du som tilvalg, dække din Amazon Fire mod tyveri, indbrud, og røveri.

Det tilbydes du med en amazon fire tablet forsikring fra Kliksikker

Amazon's Fire tableter er kendt for deres state of the art teknologi og har et godt ry blandt sine brugere. En defekt, et uheld eller brud på din tablet kan være dyr, og derfor er en forsikring fra Kliksikker et optimalt supplement til din Amazon Fire tablet. Den dækker blandt andet imod brud på display, kortslutning, og væskeskader. En Amazon Fire fastholder en stabil pris, hvilket desværre betyder at en tablet fra Amazon også er populær blandt folk med lange fingre. Vi tilbyder som tilvalg, en tyveriforsikring til din Amazon Fire tablet, som suplement til din forsikring.

Dette kan også have din interesse

Vores partner

logo gjensidige

Dine fordele med en Amazon Fire forsikring fra Kliksikker

Hurtig hjælp

Du kan anmelde en skade eller tab af din Amazon Fire tablet døgnet rundt. Det gøres enkelt, og vi sørger for reperation, en erstatning eller refusion.

Fuld dækning

Hvad end der er tale om uheld, betjeningsfejl eller tab grundet tyveri, dækker din forsikring ud over garantien.

Gennemsigtig kontrakt

Din Amazon Fire forsikring hos Kliksikker har en fast løbetid - og forlænges ikke automatisk. Du betaler et engangsbeløb, og bestemmer selv kontraktens løbetid.

Nemt at oprette

Med få klik kan du til enhver tid forsikre din Amazon Fire tablet. Det eneste vi behøver er din e-mailadresse og eksemplevis serienumret fra din Amazon Fire tablet.

Kliksikker, så enkelt er det!

"Glem alt det, du indtil nu har vidst om forsikringer. Kliksikker gør det let for dig: intet papirarbejde, hurtig oprettelse, fast løbetid, og ingen opsigelsesfrister. Vi sikrer at du er optimalt beskyttet, så du kan koncentrere dig om de vigtigste ting i livet."

1. Vælg forsikring

Vælg din Amazon Fire model, købsprisen og din ønskede løbetid for kontrakten.

2. Indtast data

Angiv serie- og fakturanummer for din Amazon Fire tablet, din personlige oplysninger og din e-mailadresse, så sender vi dit forsikringscertifikat.

3. Send og afslut!

Afslutningsvis skal du kontrolere at dine informationer er korrekte, og du afslutter processen ved at klikke »Afslut køb«. Dermed er din Amazon Fire sikret.

Ofte stillede spørgsmål

"Hvordan kan jeg forsikre min nye Amazon Fire tablet? "

Helt enkelt, du vælger det rigtige prisinterval for din Amazon Fire tablet og din ønskede løbetid. Ud over almindelig skadeserstatning, har du også mulighed for at tilføje en tyverisikring så din Amazon Fire er sikret fuldt ud. Efterfølgende afslutter du din bestilling ved kun at indtaste din personlige oplysninger og din e-mailadresse og serienummeret på din Amazon Fire tablet. Vi sender dig efterfølgende dit forsikringscertifikatet per e-mail.

"Hvor lang er løbetiden af min kontrak for min Fire tablet forsikring hos Kliksikker?"

Din forsikring udløber automatisk ved afslutningen af den valgte periode, og en opsigelse er derfor ikke nødvendig. Din kontrakt forlænges ikke automatisk. Ønsker du at forlænge din kontrakt med yderligere 12 måneder, kan du gøre det online, helt enkelt, så længe forsikringen på din Galaxy tablet ikke er udløbet.

Har du spørgsmål?

Vi står klar til at hjælpe dig.

Vi træffes mandag til fredag fra kl. 09-18.
Marko Zechlin,
Head of Insurance Service

Betalingsmåde:

  • Visa
  • MasterCard
  • PayPal
Sikkert indkøb: