Vores forsikringspartner:
Gjensidige
 

Din Huawei forsikring fra Kliksikker

Fuld forsikret. Fair pris. Fast løbetid.

Hjælp?
Allround-dækning
Prisfordele
Prisfordele

Det tilbydes du med en Huawei forsikring fra Kliksikker

  • Allround Huawei-dækning
  • Hurtig reparation i tilfælde af skader
  • Gratis kundeservice
  • Tyverisikring (efter ønske)
engangsbeløb
399,95 kr.*
inkl. 1,1% skadeforsikringsafgift

Sådan er din Huawei dækket med en forsikring fra KLIKSIKKER:

  • Pludselig skade
  • Tyveri, indbrud og røveri
Forsikringen dækker i følgende tilfælde: Pludselig eller uforudset skade, der medfører at din Huawei ikke længere kan anvendes til dets egentlige formål.
Desuden dækker forsikringen tyveri, indbrud og røveri.

Med en Huawei forsikring fra KLIKSIKKER, tilbyder vi dig

En smartphone er ikke kun en telefon, men en daglig ledsager. Riskoen for en pludselig skade eller uheld er dermed stor. Kliksikker tilbyder smartphone ejere det ideelle produkt med forsikring af din Huawei, der er dækket i tilfælde af pludselige skader forårsaget af uheld, som fx. display beskadigelser, og også imod uheld fra flydende væsker, eller skader forårsaget af kortslutning, betjeningsfejl eller brand. Smartphones er populære, og det anbefales derfor både at forsikre din Huawei, og vælge smartphone tyveriforsiking sammen med forsikringen.

Dette kan også have din interesse

Vores partner

logo gjensidige

Dine fordele med en forsikring fra KLIKSIKKER

Hurtig hjælp

Du kan anmelde en skade eller et tab af din Huawei Smartphone døgnet rundt. Det gøres enkelt, og vi sørger for reperation, en erstatning eller refusion.

Total dækning

Hvad end der er tale om et uheld, betjeningsfejl eller tab grundet tyveri, dækker din forsikring ud over garantien.

Gennemsigtig aftale

Din forsikring hos Kliksikker har en fast løbetid - og forlænges ikke automatisk. Du betaler et engangsbeløb og bestemmer selv kontraktens løbetid.

Let at tegne

Med få klik kan du til enhver tid forsikre din Smartphone. Det eneste vi behøver er din e-mailadresse og eksemplevis serienumret fra din Huawei.

KLIKSIKKER, så enkelt er det!

"Glem det du indtil nu har kendt til forsikringer. Kliksikker gør det let for dig: intet papirarbejde, hurtig oprettelse af forsikring, ingen fast løbetid eller opsigelsesfristelser for kontrakten. Du er fuldt beskyttet, og kan dermed koncentrere dig om vigtigere ting i livet.

1. Vælg forsikring

Vælg model på din Huawei, købsprisen og din ønskede løbetid for kontrakten.

2. Indtast data

Angiv serie- og fakturanummer for din Huawei, din personlige oplysninger og din e-mailadresse, så sender vi dit forsikringscertifikat.

3. Send og afslut!

Afslutningsvis skal du kontrolere at dine informationer er korrekte, og du afslutter processen ved at klikke »Afslut køb«. Dermed er din tablet sikret.

Ofte stillede spørgsmål

"Hvordan kan jeg forsikre min nye smartphone?"

"Helt enkelt, du vælger det rigtige prisinterval for din Huawei, og din ønskede løbetid. Ud over almindelig skadeserstatning, har du også mulighed for at tilføje en tyverisikring så din Huawei er sikret fuldt ud. Efterfølgende afslutter du din bestilling ved kun at indtaste din personlige oplysninger og din e-mailadresse og serienummeret på din Huawei. Vi sender dig efterfølgende dit forsikringscertifikatet per e-mail.


"Hvor lang er løbetiden af min kontrak hos Kliksikker for min Huawei forsikring?"

Din forsikring udløber automatisk ved afslutningen af den valgte periode, og en opsigelse er derfor ikke nødvendig. Din kontrakt bliver ikke automatisk forlænget. Ønsker du at forlænge din kontrakt, med yderligere 12 måneder, kan du gøre det helt enkelt, online, så længe forsikringen på din Huawei ikke er udløbet.


Har du spørgsmål?

Vi står klar til at hjælpe dig.

Vi træffes mandag til fredag fra kl. 09-18.
Marko Zechlin,
Head of Insurance Service

Betalingsmåde:

  • Visa
  • MasterCard
  • PayPal
Sikkert indkøb: