Vores forsikringspartner:
Gjensidige
 

Din Apple iPad forsikring fra Kliksikker.

Fuld forsikret. Fair pris. Fast løbetid.

Hjælp?
Allround-dækning
Prisfordele
Prisfordele

Det tilbydes du med en iPad forsikring fra Kliksikker:

  • Allround iPad-dækning
  • Hurtig reparation i tilfælde af skader
  • Gratis kundeservice
  • Tyverisikring (efter ønske)
engangsbeløb
299,95 kr.*
inkl. 1,1% skadeforsikringsafgift

Sådan dækker din Apple iPad forsikring fra Kliksikker:

  • Pludselig skade
  • Tyveri, indbrud og røveri
Forsikringen dækker i følgende tilfælde: Pludselig eller uforudset skade, der medfører at din iPad ikke længere kan anvendes til dets egentlige formål.
Derudover kan du som tilvalg, dække din iPad mod tyveri, indbrud, og røveri.

Med en iPad forsikring fra Kliksikker, tilbyder vi dig:

Apples iPad, er state of the art design, og teknik. Der findes ikke mange produkter, der nyder samme populæritet og udmærkelse hos sine brugere som Aples iPad. En defekt, et uheld eller brud på et produkt af så høj kvalitet, kan være dyr. En iPad forsikring fra Kliksikker, er derfor en ideel forsikring af din iPad, mod blandt andet brud på display, kortslutning fra overspænding, og væskeskader. En iPad fastholder også en stabil pris, hvilket desværre også betyder at en iPad også er populær blandt folk med lange fingre. Vi tilbyder derfor som tilvalg, en tyveriforsikring til din iPad, som suplement til din forsikring.

Dette kan også have din interesse

Vores partner

logo gjensidige

Dine fordele med en iPad forsikring fra Kliksikker

Hurtig hjælp

Du kan anmelde en skade eller et tab af din iPad døgnet rundt. Det gøres enkelt, og vi sørger for reperation, en erstatning eller refusion.

Fuld dækning

Hvad end der er tale om uheld, betjeningsfejl eller tab grundet tyveri, dækker din forsikring ud over garantien.

Gennemsigtig kontrakt

Din iPad forsikring hos Kliksikker har en fast løbetid - og forlænges ikke automatisk. Du betaler et engangsbeløb og bestemmer selv kontraktens løbetid.

Nemt at tegne

Med få klik kan du til enhver tid forsikre din iPad. Det eneste vi behøver er din e-mailadresse og eksemplevis serienumret fra din iPad.

Kliksikker, så enkelt er det!

Glem alt du indtil nu, har vidst om forsikringer. Kliksikker gør det let for dig: intet papirarbejde, hurtig oprettelse, fast løbetid, og ingen opsigelsesfrister. Sikrer at du er optimalt beskyttet, så du kan koncentrere dig om de vigtigste ting i livet.

1. Vælg forsikring

Vælg din iPad model, købsprisen og din ønskede løbetid for kontrakten.

2. Indtast data

Angiv serie- og fakturanummer for din iPad, din personlige oplysninger og din e-mailadresse, så sender vi dit forsikringscertifikat.

3. Send og afslut!

Afslutningsvis skal du kontrolere at dine informationer er korrekte, og du afslutter processen ved at klikke »Afslut køb«. Dermed er din iPad sikret.

Ofte stillede spørgsmål

"Hvordan kan jeg forsikre min nye Apple iPad? "

Helt enkelt, du vælger det rigtige prisinterval for din iPad og din ønskede løbetid. Ud over almindelig skadeserstatning, har du også mulighed for at tilføje en tyverisikring så din iPad er sikret fuldt ud. Efterfølgende afslutter du din bestilling ved kun at indtaste din personlige oplysninger og din e-mailadresse og serienummeret på din iPad. Vi sender dig efterfølgende dit forsikringscertifikatet per e-mail.


"Hvor lang er løbetiden af min kontrak for min iPad forsikring hos Kliksikker?"

Din forsikring udløber automatisk ved afslutningen af den valgte periode, og en opsigelse er derfor ikke nødvendig. Din kontrakt forlænges ikke automatisk. Du kan helt enkelt, online, forlænge din kontrakt med yderligere 12 måneder, så længe forsikringen på din iPad ikke er udløbet.


Har du spørgsmål?

Vi står klar til at hjælpe dig.

Vi træffes mandag til fredag fra kl. 09-18.
Marko Zechlin,
Head of Insurance Service

Betalingsmåde:

  • Visa
  • MasterCard
  • PayPal
Sikkert indkøb: