Vores forsikringspartner:
 

Din Apple iPhone forsikring fra Kliksikker

Fuld forsikret. Fair pris. Fast løbetid.

Hjælp?
Allround-dækning
Prisfordele

Med en iPhone forsikring fra Kliksikker, tilbydes du:

 • Allround iPhone-dækning
 • Hurtig reparation i tilfælde af skader
 • Gratis kundeservice
 • Tyverisikring (tilvalg)
engangsbeløb
379,95 kr.*
inkl. 1,1% skadeforsikringsafgift

Det dækker din Apple iPhone forsikring fra Kliksikker:

 • Kortslutning
 • Faldskade
 • Skader forårsaget af udefrakommende
 • Flydende væsker
 • Betjeningsfelt
 • Brandskade
 • Tyveri
En overspændingsskade eller en kortslutning forekommer blandt andet, hvis et lynnedslag forårsager øget spænding i strømnettet mens din elektroniske enhed oplades via strømnettet. Sådanne skader er dækkede.
Din elektroniske enhed beskadiges på grund af et fald eller fordi en anden genstand rammer den. Udstyrsforsikringen griber hvis der for eksempel opstår en teknisk mangel efter at enheden er faldet ned.
Har en ven anvendt din elektroniske enhed og er kommet til at beskadige den? Eller blev den beskadiget ved et uheld af en ukendt person? Også i dette tilfælde dækker forsikringen.
Din elektroniske enhed har været i kontakt med flydende væsker, enten på grund af væltede drikkevarer eller fordi enheden er faldet ned i en vandpyt. Som konsekvens fungerer enheden kun begrænset eller slet ikke. Også i sådanne tilfælde er du dækket.
Om grundet en fejl, uvidenhed eller en misforståelse: Hvis der grundet en betjeningsfejl opstår skader på enheden griber udstyrsforsikringen.
Hvis enheden beskadiges eller ødelægges grundet brand hjælper udstyrsforsikringen dig hurtigt videre. Hyppige udløsere af brand- eller varmeskader skyldes kaminen, glemte stearinlys eller grillen.
Netop nye enheder vækker stor interesse hos tyvene. Hvis du laver den rigtige tyveriforsikring (som supplement), er din tekniske enhed også sikret imod følgerne ved tyveri.

Med en iPhone forsikring fra KLIKSIKKER, tilbyder vi dig

En iPhone er ikke kun en telefon, men en daglig ledsager.Riskoen for en pludselig skade eller uheld er dermed stor. Kliksikker tilbyder smartphone ejere det ideelle produkt med forsikring af din smartphone. Din smartphone er dermed dækket i tilfælde af pludselige skader forårsaget af uheld, fx. display beskadigelser, og også imod uheld fra flydende væsker, eller skader forårsaget af kortslutning, betjeningsfejl eller brand. Smartphones er populære, og også blandt folk med lange fingre, derfor anbefales det også at forsikre din iPhone tyveriforsiking sammen med forsikringen.

Dette kan også have din interesse

Vores partner

logo partner allianz

Dine fordele med en iPhone forsikring fra Kliksikker

Hurtig hjælp

Du kan anmelde en skade eller et tab af din Apple iPhone døgnet rundt. Det gøres enkelt, og vi sørger for reperation, en erstatning eller refusion.

Total dækning

Hvad end der er tale om uheld, betjeningsfejl eller tab grundet tyveri, dækker din forsikring ud over garantien.

Gennemskuelig kontrakt.

Din iPhone forsikring hos Kliksikker har en fast løbetid – og forlænges ikke automatisk. Du betaler et engangsbeløb og bestemmer selv kontraktens løbetid.

Nemt at tegne

Med få klik kan du til enhver tid forsikre din iPhone. Det eneste vi behøver er din e-mailadresse og eksemplevis serienumret fra din mobil.

Kliksikker, så enkelt er det!

Glem det du indtil nu har kendt til forsikringer. Kliksikker gør det let for dig: intet papirarbejde, hurtig oprettelse af forsikring, ingen fast løbetid eller opsigelsesfristelser for kontrakten. Du er fuldt beskyttet, og kan dermed koncentrere dig om vigtigere ting i livet.

1. Vælg forsikring

Vælg din iPhone model, købsprisen og din ønskede løbetid for kontrakten.

2. Indtast data

Angiv serie- og fakturanummer for din iPhone, din personlige oplysninger og din e-mailadresse, så sender vi dit forsikringscertifikat.

3. Send og afslut!

Afslutningsvis skal du kontrolere, at dine informationer er korrekte, og du afslutter processen ved at klikke »Afslut køb«. Dermed er din iPhone sikret.

Ofte stillede spørgsmål

"Hvordan kan jeg forsikre min nye iPhone?"

Helt enkelt, du vælger det rigtige prisinterval for din Apple iPhone, og din ønskede løbetid. Ud over almindelig skadeserstatning, har du også mulighed for at tilføje en tyverisikring så din mobil er sikret fuldt ud. Efterfølgende afslutter du din bestilling ved kun at indtaste din personlige oplysninger og din e-mailadresse og serienummeret på din iPhone. Vi sender dig efterfølgende dit forsikringscertifikatet per e-mail.


"Kan jeg forsikre en subsidieret iPhone og hvilke nypriser skal jeg angive ved oprettelsen af en forsikring?"

Du har selvfølgelig mulighed for at dække en iPhone med subsidieret mobilaftale. I sådanne tilfælde er det ikke den subsidierede pris, som skal angives, for det meste 1,00 kr, men derimod enhedens ikke-bindende anbefalede indkøbspris. Den kan du fx. indhente hos producenten eller din elforhandler. Ofte angives den præcise pris for enheden også på regningen, som du modtager sammen med enheden.


"Hvor lang er løbetiden af min kontrakt for min iPhone mobilforsikring hos Kliksikker?"

Din forsikring udløber automatisk ved afslutningen af den valgte periode, og en opsigelse er derfor ikke nødvendig.Din kontrakt bliver ikke automatisk forlænget. Ønsker du at forlænge din kontrakt, med yderligere 12 måneder, kan du gøre det helt enkelt, online, så længe forsikringen på din iPhone ikke er udløbet.

Har du spørgsmål?

Vi står klar til at hjælpe dig.

Vi træffes mandag til fredag fra kl. 09-18.
Marko Zechlin,
Head of Insurance Service

Betalingsmåde:

Sikkert indkøb: