Vores forsikringspartner:
Gjensidige
 

Din kamera forsikring fra Kliksikker

Så du ikke går glip af øjebliksbilleder!

Hjælp?
Allround-dækning
Prisfordele
Prisfordele

Det tilbydes du med en kameraforsikring fra Kliksikker:

  • Allround kamera-dækning
  • Hurtig reparation i tilfælde af skader
  • Gratis kundeservice
  • Tyverisikring (efter ønske)
engangsbeløb
299,95 kr.*
inkl. 1,1% skadeforsikringsafgift

Det dækker din kamera forsikring fra Kliksikker:

  • Pludselig skade
  • Tyveri, indbrud og røveri
Forsikringen dækker særligt følgende tilfælde: Pludselig eller uforudset skade, der medfører at enheden ikke længere kan anvendes til dets egentlige formål.
Desuden dækker forsikringen tyveri, indbrud og røveri.

Det tilbyder en kamera forsikring fra Kliksikker

Kameraet er din ledsager på rejser og i din fritid. Du vil naturligvis gerne fange de vigtigste øjeblikke fra den seneste fest, eller forevige dit barns første svømmetag, og senere nyde billederne med venner og familie. Det udsætter dit kamera for en risiko, når du har det er med på farten. Du kan pludselig tabe kameraet, i værste fald - i vandet, og reparation af kameraets fine mekanik kan hurtigt blive en stor omkostning. Med en kameraforsikring fra KLIKSIKKER tilbyder vi dig en skræddersyet forsikring, der beskytter dit kamera mod blandt andet fald og flydende væsker, kortslutning eller brandskader. Som udbyder af kamera forsikringer, tilbyder KLIKSIKKER, en forsikrings løsning til både profesionelle - og hobbyfotografer, med en omfattende dækning af dit kamera. Især de dyre kameraer er en god ide at forsikre, og samtidig inkludere en tyveriforsikringsikring. På den måde er du fuldt dækket, når du rejser til udlandet eller har det med på ferie. Vi tilbyder tyveriforsikring til alle kameraer, og med et tilvalg af en tyveriforsikring fra Kliksikker, er du forsikret mod alle tænkelige uheld, og skader.

Dette kan også have din interesse

Vores partner

logo gjensidige

Dine fordele med kameraforsikring fra Kliksikker

Hurtig hjælp

En skade eller et tab kan du helt enkelt anmelde døgnet rundt. Vi sørger omgående for reparationer, en afløser eller erstatning.

Total dækning

Hvad end der er tale om et uheld, en betjeningsfejl eller tab grundet tyveri, dækker din forsikring ud over garantien.

Gennemsigtig kontrakt

Din Kamera forsikring hos Kliksikker har en fast løbetid - og forlænges ikke automatisk. Du betaler et engangsbeløb, og bestemmer selv kontraktens løbetid.

Nemt at tegne

Med få klik kan du til enhver tid forsikre dit kamera. Det eneste vi behøver er din e-mailadresse, og eksemplevis serienumret fra dit kamera.

Så enkelt er det med Kliksikker

Glem alt hvad du indtil nu har vidst om forsikringer. Kliksikker gør det let for dig: intet papirarbejde, hurtig indgåelse af forsikring, fast løbetid for kontrakten og ingen opsigelsesfrister. For at du er optimalt beskyttet og kan koncentrere dig om de vigtigste ting i livet.

1. Vælg forsikring

Vælg producenten af dit kamera, købsprisen og den af dig ønskede, faste, kontrakts løbetid.

2. Indtast data

Angiv serie- og fakturanummer, din personlige oplysninger og din e-mailadresse, så sender vi dit forsikringscertifikat.

3. Send og afslut!

Afslutningsvis bedes du tjekke at alle informationer er korrekte og afslutte processen ved at trykke på »Afslut køb«. Din enhed er hermed sikret.

Ofte stillede spørgsmål

"Hvordan kan jeg forsikre mit nye kamera?"

Helt enkelt, du vælger det rigtige prisinterval for dit kamera og din ønskede løbetid. Ud over almindelig skadeserstatning, har du også mulighed for at tilføje en tyverisikring så dit kamera er sikret fuldt ud. Efterfølgende afslutter du din bestilling ved kun at indtaste din personlige oplysninger og din e-mailadresse og serienummeret på dit kamera. Vi sender dig efterfølgende dit forsikringscertifikatet per e-mail.


"Hvor lang er løbetiden af min kontrak for min kamera forsikring hos Kliksikker?"

Din forsikring udløber automatisk ved afslutningen af den valgte periode, og en opsigelse er derfor ikke nødvendig. Din kontrakt forlænges ikke automatisk. Du kan helt enkelt, online, forlænge din kontrakt med yderligere 12 måneder, så længe forsikringen på dit kamera ikke er udløbet.


Har du spørgsmål?

Vi står klar til at hjælpe dig.

Vi træffes mandag til fredag fra kl. 09-18.
Marko Zechlin,
Head of Insurance Service

Betalingsmåde:

  • Visa
  • MasterCard
  • PayPal
Sikkert indkøb: