Vores forsikringspartner:
Gjensidige
 

Din laptop forsikring fra Kliksikker

Fuld forsikret. Fair pris. Fast løbetid.

Hjælp?
Allround-dækning
Prisfordele
Prisfordele

Det tilbydes du med en laptop forsikring fra Kliksikker:

  • Allround Laptop-dækning
  • Hurtig reparation i tilfælde af skader
  • Gratis kundeservice
  • Tyverisikring (efter ønske)
engangsbeløb
299,95 kr.*
inkl. 1,1% skadeforsikringsafgift

Sådan dækker din Laptop forsikring fra Kliksikker:

  • Pludselig skade
  • Tyveri, indbrud og røveri
Forsikringen dækker i følgende tilfælde: Pludselig eller uforudset skade, der medfører at din laptop ikke længere kan anvendes til dets egentlige formål.
Derudover kan du som tilvalg, dække din laptop mod tyveri, indbrud, og røveri.

Med en laptop forsikring fra KLIKSIKKER, tilbyder vi dig

Den bærbare computer har for mange, længe været en naturlig del af hverdagen, og et fast arbejdsredskab. Den er nem at have med på farten når der skal laves præsentationer i toget, gemmes feriebilleder i lufthavnen, eller du handler online imens du ligger i sofaen. Mobilitet betyder dog også en risiko for uheld, det kan være tab, eller en kop kaffe der vælter og beskadiger din laptop, - skader der naturligvis er dækket med din laptop forsikring. Din forsikring hos Kliksikker, dækker også brand, og kortslutning. Desværre er bærebare computere stadig populære at stjæle. Derfor anbefales det, at når du forsikrer din laptop med en forsikring fra KLIKSIKKER, at du også tilkøber en tyveriforsikring som supplement til din forsikring. Med en laptop forsikring betaler KLIKSIKKER reparationerne eller fuld erstatning af din computer ved tyveri.

Dette kan også have din interesse

Vores partner

logo gjensidige

Dine fordele med en laptop forsikring fra Kliksikker

Hurtig hjælp

Du kan anmelde en skade eller et tab af din laptop døgnet rundt. Det gøres enkelt, og vi sørger for reperation, en erstatning eller refusion.

Fuld dækning

Hvad end der er tale om uheld, betjeningsfejl eller tab grundet tyveri, dækker din forsikring ud over garantien.

Gennemsigtig kontrakt

Din laptop forsikring hos KLIKSIKKER har en fast løbetid - og forlænges ikke automatisk. Du betaler et engangsbeløb og bestemmer selv kontraktens løbetid.

Nemt at oprette

Med få klik kan du til enhver tid forsikre din laptop. Det eneste vi behøver er din e-mailadresse og eksemplevis serienumret fra din laptop.

Kliksikker, så enkelt er det!

"Glem alt du indtil nu, har vidst om forsikringer. Kliksikker gør det let for dig: intet papirarbejde, hurtig oprettelse, fast løbetid, og ingen opsigelsesfrister. Vi sikrer at du er optimalt beskyttet, så du kan koncentrere dig om de vigtigste ting i livet."

1. Vælg forsikring

Vælg din laptop model, købsprisen og din ønskede løbetid for kontrakten.

2. Indtast data

Angiv serie- og fakturanummer for din laptop, din personlige oplysninger og din e-mailadresse, så sender vi dit forsikringscertifikat.

3. Send og afslut!

Afslutningsvis skal du kontrolere at dine informationer er korrekte, og afslut processen ved at klikke »Afslut køb«. Dermed er din laptop sikret.

Ofte stillede spørgsmål

"Hvordan kan jeg forsikre min nye bærbare computer?"

Helt enkelt, du vælger det rigtige prisinterval for din laptop og din ønskede løbetid. Ud over almindelig skadeserstatning, har du også mulighed for at tilføje en tyverisikring så din laptop er sikret fuldt ud. Efterfølgende afslutter du din bestilling ved kun at indtaste din personlige oplysninger og din e-mailadresse og serienummeret på din tablet. Vi sender dig efterfølgende dit forsikringscertifikatet per e-mail.


"Hvor lang er løbetiden af min kontrakt for min laptop forsikring hos KLIKSIKKER?"

Din forsikring udløber automatisk ved afslutningen af den valgte periode, og en opsigelse er derfor ikke nødvendig. Din kontrakt forlænges ikke automatisk. Du kan helt enkelt, online, forlænge din kontrakt med yderligere 12 måneder, så længe forsikringen på din laptop ikke er udløbet.


Har du spørgsmål?

Vi står klar til at hjælpe dig.

Vi træffes mandag til fredag fra kl. 09-18.
Marko Zechlin,
Head of Insurance Service

Betalingsmåde:

  • Visa
  • MasterCard
  • PayPal
Sikkert indkøb: