Vores forsikringspartner:
 

Din mobilforsikring fra Kliksikker

Fuld forsikret. Fair pris. Fast løbetid.

Hjælp?
Allround-dækning
Prisfordele

Det tilbydes du med en mobilforsikring fra Kliksikker

 • Allround Smartphone-dækning
 • Hurtig reparation i tilfælde af skader
 • Gratis kundeservice
 • Tyverisikring (efter ønske)
engangsbeløb
379,95 kr.*
inkl. 1,1% skadeforsikringsafgift

Det dækker din mobilforsikring fra Kliksikker:

 • Kortslutning
 • Faldskade
 • Skader forårsaget af udefrakommende
 • Flydende væsker
 • Betjeningsfelt
 • Brandskade
 • Tyveri
En overspændingsskade eller en kortslutning forekommer blandt andet, hvis et lynnedslag forårsager øget spænding i strømnettet mens din elektroniske enhed oplades via strømnettet. Sådanne skader er dækkede.
Din elektroniske enhed beskadiges på grund af et fald eller fordi en anden genstand rammer den. Udstyrsforsikringen griber hvis der for eksempel opstår en teknisk mangel efter at enheden er faldet ned.
Har en ven anvendt din elektroniske enhed og er kommet til at beskadige den? Eller blev den beskadiget ved et uheld af en ukendt person? Også i dette tilfælde dækker forsikringen.
Din elektroniske enhed har været i kontakt med flydende væsker, enten på grund af væltede drikkevarer eller fordi enheden er faldet ned i en vandpyt. Som konsekvens fungerer enheden kun begrænset eller slet ikke. Også i sådanne tilfælde er du dækket.
Om grundet en fejl, uvidenhed eller en misforståelse: Hvis der grundet en betjeningsfejl opstår skader på enheden griber udstyrsforsikringen.
Hvis enheden beskadiges eller ødelægges grundet brand hjælper udstyrsforsikringen dig hurtigt videre. Hyppige udløsere af brand- eller varmeskader skyldes kaminen, glemte stearinlys eller grillen.
Netop nye enheder vækker stor interesse hos tyvene. Hvis du laver den rigtige tyveriforsikring (som supplement), er din tekniske enhed også sikret imod følgerne ved tyveri.

Med en mobilforsikring fra KLIKSIKKER tilbydes du:

Vores smartphone er blevet vores daglige ledsager, og riskoen for en pludselig skade eller uheld er dermed stor. KLIKSIKKER tilbyder smartphone ejere det ideelle produkt med forsikring af din telefon. Din smartphone er dermed dækket i tilfælde af pludselige skader forårsaget af uheld, fx. display beskadigelser, og også imod uheld fra flydende væsker, eller skader forårsaget af kortslutning, betjeningsfejl eller brand. Smartphones er populære, og også blandt folk med lange fingre. Som tilvalg tilbyder KLIKSIKKER dig også en tyveriforsiking til din smartphone forsikring.
Hvis du dækker din smartphone med en mobil ansvarsforsikring, er du på den sikre side. Du sikrer din mobil imod skader eller tyveri. Hos KLIKSIKKER er det er let at forsikre din smartphone - det kan klares med bare et par klik. Det bedste ved vores forsikring er, at du hverken skal bekymre dig om løbetid eller opsigelsesfrister. Din mobilforsikring har en fast kontrakt, og løbetid, der ikke automatisk bliver forlænget. Du behøver ikke at gøre noget, kontrakten afsluttes automatisk - vi har ingen skjulte udgifter. Opstår der en skade, anmelder du den online - ingen lange blanketter. Du kan også kontakte vores kundeservice, de er klar til at hjælpe dig.

Dette kan også have din interesse

Forsikring for
iPhone 7

fra  349,95 kr.

Forsikring af din iPhone 7 nu

Forsikring for
Samsung Galaxy S7

fra  349,95 kr.

Forsikring af din Samsung Galaxy S7 nu

Dine fordele med en Kliksikker smartphone forsikring

Hurtig hjælp

En skade eller et tab af din mobil kan du helt enkelt melde hele døgnet rundt. Vi sørger omgående for regulering i form af reparationer, en afløser eller erstatning.

Komplet dækning.

Hvad end der er tale om en skade, betjeningsfejl eller tab grundet tyveri, så rækker din forsikrings dækningsgrad langt ud over garanti og erstatning.

Gennemskuelig kontrakt.

Kliksikkers Smartphone forsikring har en fast løbetid – og forlænges ikke automatisk. Du betaler et engangsbeløb og kan selv bestemme kontraktens løbetid.

Let at tegne

Du kan til enhver tid med kun få klik forsikre din Smartphone. Vi behøver din e-mailadresse og for eksempel serienumret fra din Smartphone.

Så enkelt er det med en online-forsikring fra Kliksikker

Glem alt hvad du indtil nu har vidst om forsikringer. Kliksikker gør det let for dig: intet papirarbejde, hurtig indgåelse af forsikring, fast løbetid for kontrakten og ingen opsigelsesfrister. For at du er optimalt beskyttet og kan koncentrere dig om de vigtigste ting i livet.

1. Vælg forsikring

Vælg producenten af dit Smartphone, købsprisen og den af dig ønskede, faste, kontrakts løbetid.

2. Indtast data

Angiv serie- og fakturanummer, din personlige oplysninger og din e-mailadresse, så sender vi dit forsikringscertifikat.

3. Send og afslut!

Afslutningsvis bedes du tjekke at alle informationer er korrekte og afslutte processen ved at trykke på »Afslut køb«. Din enhed er hermed sikret.

Ofte stillede spørgsmål

"Hvordan kan jeg forsikre min nye mobil? "

For at forsikre din mobil skal du helt enkelt vælge de passende prisleje for din mobil og den ønskede løbetid. For at få den optimale forsikringsdækning til din smartphone har du mulighed for ud over den almindelige skadedækning også at tilføje en valgfri tyveridækning. Efterfølgende skal du for at afslutte bestillingsprocessen kun indtaste din personlige oplysninger og din e-mailadresse og produktserienummeret. Vi sender dig efterfølgende forsikringscertifikatet per e-mail.


" Hvilken løbetid har kontrakten for min forsikring hos Kliksikker? "

Forsikringsordningen udløber automatisk efter afslutningen af den periode, du har valgt. En opsigelse er ikke nødvendig. Din kontrakt forlænges ikke automatisk. Så længe udstyrsforsikringen ikke er udløbet kan du dog let og enkelt forlænge den med yderligere 12 måneder online.


Har du spørgsmål?

Vi står klar til at hjælpe dig.

Vi træffes mandag til fredag fra kl. 09-18.
Marko Zechlin,
Head of Insurance Service

Betalingsmåde:

Sikkert indkøb: