Vores forsikringspartner:
Gjensidige
 

Det tilbydes du med en Samsung Galaxy tab forsikring fra Kliksikker

Fuld forsikret. Fair pris. Fast løbetid.

Hjælp?
Allround-dækning
Prisfordele
Prisfordele

Det tilbydes du med en Galaxy tablet forsikring fra Kliksikker:

  • Allround Tablet-dækning
  • Hurtig reparation i tilfælde af skader
  • Gratis kundeservice
  • Tyverisikring (efter ønske)
engangsbeløb
299,95 kr.*
inkl. 1,1% skadeforsikringsafgift

Sådan dækker din Samsung Galaxy Tablet forsikring fra Kliksikker:

  • Pludselig skade
  • Tyveri, indbrud og røveri
Forsikringen dækker i følgende tilfælde: Pludselig eller uforudset skade, der medfører at din tablet ikke længere kan anvendes til dets egentlige formål.
Derudover kan du som tilvalg, dække din Samsung Galaxy mod tyveri, indbrud, og røveri.

Med en Samsung Galaxy forsikring fra Kliksikker, tilbyder vi dig:

Samsung´s Galaxy tabletter er kendt for deres state of the art teknologi og futuristiske design. En defekt, et uheld eller brud på et produkt af så høj kvalitet, kan være dyr, og derfor er en forsikring fra Kliksikker et optimalt supplement til din Samsung tablet. Den dækker blandt andet imod brud på display, kortslutning fra overspænding, og væskeskader. En Samsung Galaxy fastholder en stabil pris, hvilket desværre betyder at en tablet fra Samsung, også er populær blandt folk med lange fingre. Vi tilbyder som tilvalg, derfor en tyveriforsikring til din Galaxy tablet, som et suplement til din forsikring.

Dette kan også have din interesse

Vores partner

logo gjensidige

Dine fordele med en Galaxy forsikring fra Kliksikker

Hurtig hjælp

Du kan anmelde en skade eller tab af din Galaxy Tablet døgnet rundt. Dette gøres enkelt, og vi sørger for reperation, en erstatning eller refusion.

Fuld dækning

Hvad end der er tale om uheld, betjeningsfejl eller tab grundet tyveri, dækker din forsikring ud over garantien.

Gennemsigtig kontrakt

Din Galaxy forsikring hos Kliksikker har en fast løbetid - og forlænges ikke automatisk. Du betaler et engangsbeløb, og bestemmer selv kontraktens løbetid.

Nemt at tegne

Med få klik, kan nemt og hurtigt forsikre din Galaxy tablet. Det eneste vi behøver, er din e-mailadresse, og eksemplevis serienumret fra din Samsung Galaxy Tablet.

Kliksikker, så enkelt er det!

Glem alt det, du indtil nu har vidst om forsikringer. Kliksikker gør det let for dig: intet papirarbejde, hurtig oprettelse, fast løbetid, og ingen opsigelsesfrister. Vi sikrer at du er optimalt beskyttet, så du kan koncentrere dig om de vigtigste ting i livet.

1. Vælg forsikring

Vælg din Galaxy model, købsprisen og din ønskede løbetid for kontrakten.

2. Indtast data

Angiv serie- og fakturanummer for din Samsung Galaxy tablet, din personlige oplysninger og din e-mailadresse, så sender vi dit forsikringscertifikat.

3. Send og afslut!

Afslutningsvis skal du kontrolere, at dine informationer er korrekte, og du afslutter processen ved at klikke »Afslut køb«. Dermed er din Galaxy sikret.

Ofte stillede spørgsmål

"Hvordan kan jeg forsikre min nye Samsung Galaxy tablet? "

Helt enkelt, du vælger det rigtige prisinterval for din Galaxy tablet, og din ønskede løbetid. Ud over almindelig skadeserstatning, har du også mulighed for at tilføje en tyverisikring så din Samsung Galaxy Tablet er sikret fuldt ud. Efterfølgende afslutter du din bestilling ved kun at indtaste din personlige oplysninger og din e-mailadresse og serienummeret på din Samsung Galaxy Tablet. Vi sender dig efterfølgende dit forsikringscertifikatet per e-mail.


"Hvor lang er løbetiden af min kontrak for min Galaxy tablet forsikring hos Kliksikker?"

Din forsikring udløber automatisk ved afslutningen af den valgte periode, og en opsigelse er derfor ikke nødvendig. Din kontrakt forlænges ikke automatisk. Ønsker du at forlænge din kontrakt med yderligere 12 måneder, kan du gøre det online, helt enkelt, så længe forsikringen på din Galaxy tablet ikke er udløbet.


Har du spørgsmål?

Vi står klar til at hjælpe dig.

Vi træffes mandag til fredag fra kl. 09-18.
Marko Zechlin,
Head of Insurance Service

Betalingsmåde:

  • Visa
  • MasterCard
  • PayPal
Sikkert indkøb: